Cases

EEG Group, Gullegem

Industry & offices
Communicatie
Noodverlichting
Mood lighting
Suspended
Recessed
EEG

EEG GROUP is een gekende technologiegroep te Gullegem. Door onze omvang en lokale aanwezigheid, garanderen we geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten op lange termijn.

Iedere omgeving is uniek en heeft specifieke verlichtingsbehoeftes, ook die van EEG. LynX® lifeline werd naadloos geïntegreerd in het kantoorgebouw dankzij het modulaire karakter. Doordat men ervoor koos om de verlichting flush mounted te installeren, gaat de verlichting volledig op in het strakke design van het kantoor.

Naast het fungeren als lichtbron, wordt de verlichting binnen het gebouw ook ingezet als communicatiemiddel. Via kleuren in de verlichting wordt in een oogopslag duidelijk gemaakt waar zich een mogelijke dreigende situatie voordoet of wat de status is van een specifieke zone in het gebouw.

Tot slot heeft LynX® lifeline ook de functie van noodverlichting ingenomen. Tijdens evacuatie of noodsituaties wijzen de lichten de weg naar de nooduitgang.

Written by Francis Meulemeester